USB Firewall Software to lockdown USB on standalone PCs Blokkolja az USB-meghajtókat. Védje meg adatait MOST!   Endpoint Security Software to lockdown USB and monitor all device activity in networks
Blog Videók Ingyenes Próbaverziók Kapcsolat  
Ingyenes Próbaverziók Letöltése - DLP és adattikosítási szoftverek
  Endpoint Protector 4

Endpoint Protector 4 - KKV-k és nagyvállalatok számára

Az Endpoint Protector 4 adatvesztés megelőzési (DLP) megoldás felügyeli a hálózati végpontokon keresztül történő adatáramlást. Külön jogokat lehet meghatározni minden hordozható eszközre (pendrive, okostelefon, külső HDD stb.) egy bizonyos felhasználóval, számítógéppel vagy csoporttal szemben.

A barátságos központosított webfelület által a mobil eszközök használatának letiltása vagy engedélyezése alig néhány kattintást igényel. Az Endpoint Protector logok formájában rögzíti az eszközök csatlakoztatását, a másolási kísérleteket, fájlok írását és olvasását.

Az ingyenes próbaverzió letöltéséhez kattintson a fenti Letöltés gombra.

*Az otthoni felhasználók (home userek) figyelmébe az alább található
Endpoint Protector Basic programot ajánljuk.

 
Virtuális Appliance

Download
 
 
  Endpoint Protector Basic

Endpoint Protector Basic - otthoni felhasználók számára

Az Endpoint Protector Basic megakadályozza a számítógek USB portjaihoz csatlakoztatott illetéktelen eszközök használatát. Ezeket a hordozható eszközöket csak az Endpoint Protector-ba való jelszavas belépés által lehet egyszeri használatra vagy véglegesen engedélyezni. Ezáltal nem csak a bizalmas adatok eltulajdonítását lehet megelőzni, hanem az USB-ken terjedő vírusos fertőzéseket is (pl. Conficker).

Az ingyenes próbaverzió letöltéséhez kattintson a jobb oldali Letöltés gombra.

 

Endpoint Protector Basic
 
 
  EasyLock

EasyLock - adattitkosítás szoftver

A hordozható eszközökön tárolt bizalmas adatok elvesztése legtöbbször kellemetlen következményekkel jár, ezért ezek titkosítása kulcsfontosságú. Az EasyLock titkosítja és jelszóval védi a tárolóeszközön lévő adatokat, hogy ezekhez csak a jogos tulajdonosuk férhessen hozzá. Többszöri hibás jelszó beírása esetén az EasyLock automatikusan törli az eszközön lévő adatokat.

Az ingyenes próbaverzió letöltéséhez kattintson a jobb oldali Letöltés gombra.

 

Endpoint Protector Basic